Sunday, October 31, 2010

XX Reisikiri


Gidday! :)

Meil l2heb kenasti, puhkame Coral Bays. Ylemus pidi n2dalavahetuseks Perthi pulma s6itma ja meid saatis ta l2hedalasuvasse kuurortlinna puhkama omal kulul. Ehk ta maksab meie soogi ja karavanpargi eest.

Elame rannast 5 minuti kaugusel, 6hutemperatuur on ~35 C juures ja vesi on ~20 C juures. Vesi on siin sinine ja selge nagu basseinis, mis teeb snorgeldamise eriti nauditavaks. Ostsime eilseks terve p2eva kestva v2ljas6idu merele. Snorgeldasime haidega (reef shark), mantaraga, v2rviliste kaladega (nii suurte kui v2ikestega), kilpkonnadega. Ookeani p6hi oli kaetud v2rviliste korallidega ja hiljem pilte vaadates tundsid 2ra internetis olevad "kitsid" desktopi fotod mereelus. Teate kyll, sellised nagu reisibyroodel ka on, sellised, mida pead fotoretuseeringuks. Aga see ongi p2ris. K6igele lisaks tuli meie laeva/praami l2hedale lustima ka delfiinide parv. Kahjuks ei saanud me nendega koos ujuda, sest selleks on eraldi luba vaja.

Aeg r22kida v2heke rohkem 6nnelikest inimestest. Nimelt Kristiina teeb nimekirja k6ikidest 6nnelikest inimestest, keda koostama. Paraku see liiga pikk ei ole, aga sinna l2hevad k6ik inimesed, kes on leidnud selle sisemise r66mu endas. Ja inimesi on erinevaid, neil k6igil on omad probleemid ja v2ljakutsed elus, aga nad on sellest yle. Nagu meie ylemus selle kohta ytleb: "Elu on liiga lyhike, et stressata!"

Peamine t2helepanek 6nnelike inimeste juures on see, et nad on enda arvates 6nnelikud, mitte teiste arvates. Kuna inimesed on erinevad, siis on neil ka erinevad v22rtushinnangud. Nt meie ylemus Kevin. Ta on 62 a, teinud seda tood 15 aastat. Iga hommik t6useb yles kell 5, et teha oma p2evane jalutusk2ik. Hommikut ta ei soo, l6unaks on 1 einev6ileib (kahepoolne). Terve p2ev istub traktoris ja niidab muru, pahatihti olematut muru. Too ei ole vaimselt liiga erutav ja v6ib enamikele inimestele nyri tunduda. kella 6ks on tavaliselt toop2ev l6ppenud ja on toimetamine uues laagriplatsis. Pudel 6lu k2es liigub r66msalt ringi. 6htusook s6ltub kokast. Tavaliselt on see keskealine meesterahvas, kes ei pruugi olla k6ige puhtam v6i k6ige osavam selles vallas. Nt eelmine tyyp tegi IGA P2EV sama toitu. Tootajad, kellega ta koos elab (tavaliselt 2 meest peale tema), on tihti peale alkoholi probleemidega, kes mujalt v2ga tood ei leia. Tava Austraallane ei taha tulla seda tood tegema, sest elad ratastel. Ka sellest tulenevad omad v2ljakutsed. Ja nii p2evast-p2eva, aastast-aastasse. Koju satub harva. Aga ta on 6nnelik.

N2ide 2. Ross, meie 67 a s6ber Carnarvonis, kes v66rustas meid linna j6udes. Elab Shedis (t6lkes ilmselt suures plekist kuuris) yksinda. On proovinud 5 erineva naisega 6nne leida, aga seda pole juhtunud. Ta on 6nnelik. Ta on majanduslikult kindlustatud ja v6iks osta endale paar maja, aga ta ei soovi seda.

K6ikidel on omad mured, lihtsalt osa inimesi on OTSUSTANUD olla 6nnelikud k6igest hoolimata! :)


Have a good one,

Kris ja Jan

2 comments:

avo said...

hahaha, mis Kristiina selle blacklistiga peale hakkab :D

Kristiina said...

Endal on ju tore vaadata seda listi, proovida leida yhiseid jooni ja ka ise pyyelda sellesse listi p22semiseks :)