Saturday, January 26, 2013

XXXVIII Reisikiri


Tere, kallid, siit l66skava päikese alt! :)

...and the show must go on...

Seda kirja kirjutame teile uuest elukohast. Oleme tagasi oma vana s6bra Rossi pool...

J6ulud veetsime eestlaste ja Rossiga. Kokku oli meid 6 Eestlast, sama gäng, kellega oleme vallutanud Carnarvoni Seitsmenda Päevade advendistide kiriku. Uue aasta magasime maha, et 1. jaanuaril alustada kell 6.30 tööpäeva. Sellest alates v6ib tituleerida meie praegust reisi „Puhkus mangode vahel“.

Pea 10 tunniste tööpäevadega 6 päeva nädalas duubeldasime ülemuse s6nutsi tänavu mangode kogust mis välja sai saadetud v6rreldes eelmiste aastatega. Hooaeg l6ppes meie jaoks see esmaspäev, kui sai elu viimane mango korjatud. V6i vähemalt me hetkel arvame nii. Oma muskuleerunud s6rme- ja kätelihaseid oleme puhanud viimased 4 päeva. Chillimisele pikkisime vahele koristamist ja pakkimist. Nimelt ülemuse poeg läks elukaaslasest lahku ja nüüd tahtis sisse kolida majja, kus meie elasime. Ega meil otsest p6hjust polnudki sinna jäämiseks ja nii sai KOGU oma varandusega, mis 3 aasta jooksu kogunenud, täna Rossi poole linna kolitud.

Olukord ei ole üldse nii perutav kui esmapilgul v6iks arvata. Pühapäeval s6idame koos teiste eestlastega mere äärde kalu vaatama. Marjuga on plaanis Coral Baysse s6ita paariks päevaks sukelduma maailma top 10 sukeldumiskohta. Ja vahepealne aeg ... kui 6nnestub saada lühiajalist tööd kuskil, oleks super, kui mitte, velotame niisama linna peal ringi ja veedame aega koos Rossiga.

Pealegi Jaanus tahab arendada oma kalamehe karjääri. Eelmisel korral püüdis ta kinni 2,6 kg piraka purika, mille nime ei teagi. Maitse osas oli ta igati vääriline isend, väheste luude ja rohke lihaga. Nii et ka see tegevus v6tab oma osa ajast.

Meie Aussi visiit l6ppeb sedapuhku 13. veebruar, mil lendame Perthis Kuala Lumpurisse. See juba 2,5 nädala pärast, nii et seda piskut polegi palju alles jäänud. Mis sealt edasi, ärge veel küsige. See selgub tegevuse käigus.

Nagu laulgi ütleb:
„Ei me ette tea, 
mis elu meil tuua võib. 
Kuid ometi see, mis peab, 
:,: tuleb kindlalt kõik …”

Ilusaid hetki,
Teie
Punapea ja sinisilm